InnerVoice seminar header website 1920x500

InnerVoice nodigt je van harte uit voor het (gratis toegankelijke) research community seminar op 7 november. Tijdens ons seminar hoor je van Marc Henselmans (HR Analytics Consultant) hoe en waarom ABN AMRO een medewerkerscommunity inzet. Je krijgt inzicht in de resultaten van de community en je kunt met Marc Henselmans of een van de medewerkers van InnerVoice in gesprek.  

 

ja, ik kom


Datum, tijd & locatie

Het MWM2/InnerVoice Community Seminar 2019 wordt gehouden op donderdag 7 november van 13:30 - 17:30 uur bij Poppodium P60 in Amstelveen. Na afloop is er een borrel.

P60 is uitstekend bereikbaar per auto (naast de A9 met een parkeergarage naast de deur) en openbaar vervoer vanaf Schiphol, Amsterdam en Station Bijlmer. 

 

Kom samen met je marketingcollega

Naast een presentatie van Marc Henselmans kun je ook luisteren naar: 

  • Corine Jansen. Zij is de eerste en enige 'certified listening professional' van Nederland en nauw betrokken bij het platform 'Nederland Luistert'. 

  • Christaan Buitenhuis. Hij is senior marktonderzoeker bij Interpolis en komt vertellen hoe een research panel de organisatie nog klantvriendelijker heeft gemaakt.

  • Matthijs Tegeler. Matthijs is Customer Insights Expert bij de Belastingdienst dat al vijf jaar waardevolle inzichten verwerft uit hun research community.


Kortom: een gevarieerd programma voor zowel jou als je collega van marketing die ook van harte welkom is.

 

ja, ik kom

 

Vragen of interesse? Ik vertel u graag meer

Anne2

Anne Branger

Managing Director a.branger@inner-voice.com

Contact opnemen