Tata Steel


Continu medewerkers betrekken bij beleid

Behoefte

Tata Steel wil de duurzame inzetbaarheid van medewerkers verhogen. 

Technique

Samen met InnerVoice heeft Tata Steel een online medewerkerscommunity opgezet. Hierin kunnen medewerkers meedenken over onderwerpen als gezondheid & vitaliteit, loopbaanontwikkeling en moderne arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld flexibele werktijden. InnerVoice en Tata Steel zetten niet alleen vragenlijsten in maar ook online discussies en polls. Ook reikt Tata Steel op het Platform concrete hulpmiddelen aan die inspelen op duurzame inzetbaarheid en communiceert het er over het beleid en initiatieven die het neemt. 

Inzichten

Tata Steel kan dankzij het platform nu continu medewerkers polsen over duurzame inzetbaarheid. Dat levert concrete inzichten op: waar hebben de medewerkers het meeste aan? Waar is verbetering mogelijk in het dagelijks werk? En bij welke groep precies? 

 

Marcel Dekker van Tata Steel: ‘De kracht van het platform is dat grote groepen medewerkers heel direct betrokken worden bij de ontwikkeling van beleid, en dat ze geïnformeerd worden over de initiatieven die er lopen en de acties die Tata Steel gaat uitzetten.’

Vragen of interesse? Ik vertel u graag meer