Header uitnodiging InnerVoice V2

Research Consultant Employee Experience

Als Research Consultant bij InnerVoice help jij organisaties in alle branches om input van medewerkers op te halen met online onderzoek. Je draagt bij aan het schrijven van onderscheidende onderzoeksvoorstellen, begeleidt het veldwerk en levert rapporten en inzichten. Tijdens dit gehele traject houd je nauw contact met jouw klant. Hiermee zorg je voor inzicht, inspiratie en impact én help je de klant bij het richting geven aan hun HR-strategie!

Wie jij bent?

Je bent een uitstekende projectmanager: analytisch sterk, gestructureerd en flexibel. Ook belangrijk: je bent oprecht nieuwsgierig naar wat medewerkers beweegt. Je deinst niet terug voor dingen die je nog nooit gedaan hebt en bent erop gericht dat projecten soepel verlopen. De afwisseling van verschillende projecten vind je leuk en door je flexibele en proactieve houding is het fijn samenwerken met jou. Ook leg je eenvoudig contact en werk je graag samen om tot het beste resultaat te komen.

 

Wat we graag willen zien:
+ Minimaal 2 jaar ervaring met HR projecten en/of onderzoek.
+ Bedreven in het schrijven van voorstellen, het maken van vragenlijsten en het analyseren en rapporteren van de onderzoeksresultaten.
+ Sterk in klantcontact.
+ Een afgeronde HBO/WO-opleiding met een onderzoeks- en/of HR-component. 

Over ons

InnerVoice geeft medewerkers een stem door continu met ze in gesprek te gaan.
Door regelmatig, online en eigentijds medewerkersonderzoek brengen we de betrokkenheid in kaart en kunnen medewerkers meedenken over verbeteringen binnen de organisatie waarin zij werken. Hiervoor combineren we verschillende luister methodieken. InnerVoice is in 2019 opgericht en onderdeel van de MWM2 groep. Zo zijn wij een start-up met de voordelen van een volwassen organisatie.

Wat kun je verwachten

+ Aantrekkelijk salaris waarin jouw bijdrage wordt beloond;

+ Veel verantwoordelijkheid en vrijheid;

+ 25 vakantiedagen;

+ Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
+ Een informele, gezellige en goede werksfeer;

+ Gezamenlijke lunch, gezellige teamuitjes en borrels.

Enthousiast?

Kom het ons vertellen en stuur je cv met sollicitatiebrief t.a.v. Anne Branger naar a.branger@inner-voice.com