Header uitnodiging InnerVoice V2

Research Consultant Kwantitatief

Als Research Consultant help je organisaties zoals Leaseweb, CZ en KPN om te luisteren naar hun medewerkers. Dagelijks doe je kwantitatief onderzoek naar onderwerpen zoals employee experience, medewerkersbetrokkenheid en het hybride werken. Je bent van a tot z betrokken bij deze onderzoek. Zo schrijf je mee aan onderscheidende onderzoeksvoorstellen, begeleid je het veldwerk en lever je rapporten en inzichten. Tijdens dit gehele traject houd je nauw contact met jouw klant. Hiermee zorg je voor inzicht, inspiratie en impact én help je de klant bij het richting geven aan hun HR-strategie!

Wie jij bent?

Je bent een uitstekende projectmanager: analytisch sterk, gestructureerd en flexibel. Ook belangrijk: je bent oprecht nieuwsgierig naar wat medewerkers beweegt. Je deinst niet terug voor dingen die je nog nooit hebt gedaan en bent erop gericht dat projecten soepel verlopen. De afwisseling van verschillende projecten vind je leuk en door je flexibele en proactieve houding is het fijn samenwerken met jou. Ook leg je makkelijk contact met collega’s en klanten en werk je graag samen om tot het beste resultaat te komen.

 

Wat we graag willen zien:

+ Minimaal 1 jaar ervaring met HR projecten en/of onderzoek.
+ Bedreven in het maken van vragenlijsten en het analyseren + rapporteren van de onderzoeksresultaten.

+ Analytisch sterk.

+ Sterk in klantcontact.
+ Een afgeronde HBO/WO-opleiding met een onderzoeks- en/of HR-component. 

Over ons

InnerVoice geeft medewerkers een stem door continu met ze in gesprek te gaan.
Door regelmatig, online en eigentijds medewerkersonderzoek brengen we de betrokkenheid in kaart en kunnen medewerkers meedenken over verbeteringen binnen de organisatie waarin zij werken. Hiervoor combineren we verschillende luistermethodieken. InnerVoice is in 2019 opgericht en onderdeel van de MWM2 groep. Zo zijn wij een start-up met de voordelen van een volwassen organisatie.

Wat kun je verwachten

+ Aantrekkelijk salaris waarin jouw bijdrage wordt beloond;
+ Veel verantwoordelijkheid en vrijheid;
+ 25 vakantiedagen;
+ Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
+ Thuiswerkvergoeding en inrichting van thuiswerkplek;
+ Een informele, gezellige en goede werksfeer;
+ Gezamenlijke lunch, gezellige teamuitjes en borrels.

Enthousiast?

Kom het ons vertellen en stuur je cv met sollicitatiebrief t.a.v. Anne Branger naar a.branger@inner-voice.com