IV header overons

visual quote

Wie zijn wij?

InnerVoice is onderdeel van het succesvolle marktonderzoeksbureau MWM2; specialist en marktleider op het gebied van research panels en –communities en de hardste groeier in de Nederlandse onderzoeksmarkt in de laatste 10 jaar. Waar MWM2 zich richt op luisteren naar klanten, richt InnerVoice zich volledig op het luisteren naar medewerkers.Wij werken voor tal van opdrachtgevers, nationaal en internationaal, in alle branches.

InnerVoice richt zich op medewerkerscommunities. Hierbij maken wij gebruik van onze eigen hoogwaardige Crowdtech technologie gekoppeld aan ons specialisme in research en community-management. 


daan

Daan van Exel
Expert medewerkeronderzoek

Senior consultant met meer dan 10 jaar ervaring  in medewerkeronderzoek.

Daan werkt onder andere voor KPN, Hans Anders, Tata Steel en ABN AMRO. 

Anne Brangers

Anne Branger
Managing Director

Anne is managing director van InnerVoice. Ze heeft bijna 20 jaar ervaring in HR onderzoek en –HR advisering voor bedrijven en organisaties in diverse sectoren.

govert

Govert van den Bos
Directeur

Govert is oprichter en directeur van InnerVoice en van het moederbedrijf, onderzoeksbureau MWM2.

 

 Vacature: Junior Research Consultant 

Ben jij analytisch en communicatief vaardig en ben je bevlogen over HR thema's? 
Als junior Research Consultant bij InnerVoice ben je verantwoordelijk voor het managen van verschillende medewerkerscommunities. Via ons onderzoeksplatform ben je dagelijks in gesprek met medewerkers van verschillende organisaties om actuele thema’s te verdiepen en de employee experience te verbeteren. In deze rol ben je van a tot z verantwoordelijk voor het hele onderzoeksproces. 

 

Meer over vacature

 

 

Certificering

Als onderdeel van MWM2 voldoet InnerVoice aan nationale en internationale eisen voor marktonderzoek en databeveiliging.