IV header overons

visual quote

Wie zijn wij?

InnerVoice is onderdeel van het succesvolle marktonderzoeksbureau MWM2; specialist en marktleider op het gebied van research panels en –communities en de hardste groeier in de Nederlandse onderzoeksmarkt in de laatste 10 jaar. Waar MWM2 zich richt op luisteren naar klanten, richt InnerVoice zich volledig op het luisteren naar medewerkers.Wij werken voor tal van opdrachtgevers, nationaal en internationaal, in alle branches.

InnerVoice richt zich op medewerkerscommunities. Hierbij maken wij gebruik van onze eigen hoogwaardige Crowdtech technologie gekoppeld aan ons specialisme in research en community-management. 


Anne Branger

Anne Branger
Managing Director

govert

Govert van den Bos
Directeur

Amy

Amy Constantine
Research Consultant

Danne

Danne Kranen
Research Consultant

Maxime

Maxime Melchior
Research Consultant

Sander

Sander Klerk
Research Consultant

 

  

Vacature: Senior Research Consultant

Je onderhoudt intensief contact met jouw accounts, zorgt dat klantbehoeften helder worden gemaakt en vertaalt die naar een passende onderzoeksaanpak. Je schrijft wervende voorstellen. Ook tijdens de onderzoeksprojecten zorg je dat de klant tevreden is en blijft. Met jouw begeleiding zie je erop toe dat alle trajecten bij jouw klanten soepel verlopen en tot onderscheidende inzichten leiden. Je coacht hierbij actief de junioren en medioren. 

 

Meer over vacature

 

 

Certificering

Als onderdeel van MWM2 voldoet InnerVoice aan nationale en internationale eisen voor marktonderzoek en databeveiliging.