Header uitnodiging InnerVoice V2

Research Consultant Employee Community

Als Research Consultant bij InnerVoice ben je verantwoordelijk voor het managen van verschillende medewerkerscommunities. Via ons onderzoeksplatform ben je dagelijks in gesprek met medewerkers van verschillende organisaties om actuele thema’s te verdiepen en de employee experience te verbeteren. In deze rol ben je van a tot z verantwoordelijk voor het hele onderzoeksproces.

 

Van het schrijven van een onderscheidend voorstel en het bedenken van creatieve oplossingen om de onderzoeksvraag te beantwoorden, tot het activeren van de deelnemers en rapportage. Je houdt hierbij nauw contact met de opdrachtgever en kan door de langlopende communities écht bouwen aan een partnership. Tijdens het traject krijg je de ruimte om initiatieven te nemen en verder te bouwen aan onze dienstverlening.

Wie jij bent?

Je bent analytisch, bevlogen als het gaat om HR thema’s en kwalitatief onderzoek en een fijne sparringpartner voor onze klanten. Daardoor werken klanten én collega’s graag met je samen. Door je luisterend oor, nieuwsgierige houding en je empathisch vermogen weet je een community omgeving te creëren waar mensen graag hun verhaal doen bij je. Daardoor weet je net die informatie uit een dialoog te halen, die bijdraagt aan de kwaliteit van het onderzoek.

 

Verder neem je graag initiatief, denk je in mogelijkheden en werk je goed samen met je collega’s om tot het beste resultaat te komen.

 

Wat we graag willen zien:
+ Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring.
+ Ervaring met People gerelateerde thema’s. 

+ Sterk in klantcontact.

+ Een afgeronde HBO of WO opleiding.

Over ons

InnerVoice geeft medewerkers een stem door continu met ze in gesprek te gaan.
Door regelmatig, online en eigentijds medewerkersonderzoek brengen we de betrokkenheid in kaart en kunnen medewerkers meedenken over verbeteringen binnen de organisatie waarin zij werken. Hiervoor combineren we verschillende luister methodieken. InnerVoice is in 2019 opgericht en onderdeel van de MWM2 groep. Zo zijn wij een start-up met de voordelen van een volwassen organisatie.

Wat kun je verwachten

+ Aantrekkelijk salaris waarin jouw bijdrage wordt beloond;

+ Veel verantwoordelijkheid en vrijheid;

+ 25 vakantiedagen;

+ Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
+ Een informele, gezellige en goede werksfeer;

+ Gezamenlijke lunch, gezellige teamuitjes en borrels.

Enthousiast?

Kom het ons vertellen en stuur je cv met sollicitatiebrief t.a.v. Anne Branger naar a.branger@inner-voice.com