cz

Van medewerkerbetrokkenheid
naar activatie

Behoefte

MWM2 bracht dit jaar de betrokkenheid van CZ-medewerkers in kaart. CZ wilde de resultaten van dit thema graag goed implementeren in alle lagen van de organisatie en vroeg MWM2 om hen hierin te adviseren en te begeleiden.

Technique

Adviseurs van MWM2 presenteerden op drie verschillende CZ-locaties de uitkomsten van het medewerkerbetrokkenheidsonderzoek. Daarnaast verzorgden we een activatiesessie voor de HR-afdeling, zodat medewerkers meteen met de resultaten aan de slag konden gaan. Tijdens de sessie was er allereerst gelegenheid om te reflecteren op de uitkomsten van het thema.
Vervolgens werd de vertaalslag naar de toekomst gemaakt. Aan welke knoppen kun je draaien om de betrokkenheid van CZ-medewerkers te verhogen en belangrijker nog: hoe doe je dat dan en wat is daarvoor nodig?

Inzichten

Deelnemers beoordeelden de activatiesessie met een gemiddeld rapportcijfer van 8,2. Ze omschrijven het als een “inspirerende, interactieve sessie” met een “leuke opzet, goede dialoog, je wordt letterlijk geactiveerd”. Dank CZ, wij vonden jullie een dankbaar publiek!

Vragen of interesse? Ik vertel u graag meer